Aanmeldformulier

Bij aanmelding voor de training Eerstehulp, herhalingslessen, AED providertraining, EHBO bij kinderen (PBLS) of voor het zelfstandig Competentie Rayon CR028 kun je het onderstaande formulier gebruiken. Via het onderstaande formulier kun je je opgeven voor de training Eerstehulp. Let op dat je op de dag van het examen de leeftijd van 16 jaar moet hebben bereikt.

Wil je je aanmelden voor de herhalingslessen? Geef dat dan aan in het vakje mededelingen. Wil je dan ook je nummer van het EHBO-diploma van het Oranje Kruis vermelden en ook de geldigheidsdatum. Heb je een diploma van het Rode Kruis dan graag je NRK nummer. De velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Wil je je aanmelden voor het Zelfstandig Competentie Rayon CR028? Geef dat dan aan in het vakje mededelingen. Wil je dan ook je nummer van het ehbodiploma en je kaderaantekening vermelden en ook de geldigheidsdatum. De velden met een * zijn verplicht in te vullen.
De adressen voor de cursussen in jouw woonplaats vindt je opĀ www.ehbo.nl

Graag invullen van welke Scoutinggroep je lid bent. Ben je geen lid vul dan "GEEN" in
Hier graag je bankrekeningnummer.
Heb je een EHBO diploma vul hier het nummer in. Als je een NRK diploma hebt ook graag het nummer invullen
Graag aangeven tot wanneer je diploma geldig is.
Plaats hier je mededeling of andere opmerkingen.

De St. Medische Eerstehulpverleners Stam Groningen en Drenthe heeft een privacybeleid. Via deze link kun je het downloaden.